راهاندازی کردن گزینههای بازیابی
发布时间:2026-09-19 | 浏览:2
همه گزینههای بازیابی برای همه مناطق، حسابها، یا دستگاهها دردسترس نیستند.
اگر از حساب محل کار، تحصیل، یا سایر گروهها استفاده میکنید، ممکن است این مراحل کاربرد نداشته باشند. برای دریافت راهنمایی، با سرپرستتان تماس بگیرید .
برای اطمینان از اینکه درصورت بروز مشکل در ورود به سیستم «حساب Google» میتوانید دوباره به آن دست یابید، اطلاعات بازیابی اضافه کنید.
اطلاعات بازیابی چگونه به شما کمک میکند
اطلاعات بازیابی به شما کمک میکند در شرایط زیر دوباره به سیستم حسابتان وارد شوید:
اگر گذرواژهتان را فراموش کنید
اگر فرد دیگری از حسابتان استفاده کند
اگر بهدلیل دیگری نتوانید به حسابتان دست یابید
در زمانی که نمیتوانید به حسابتان دست یابید یا درحال بازیابی کردن حساب هستید، نمیتوانید اطلاعات بازیابی اضافه کنید.
نکته: اگر اطلاعات بازیابی یا سایر عوامل اصالتسنجی را تغییر دهید، Google ممکن است بهمدت ۷ روز کدها را به اطلاعات قبلی شما ارسال کند. اگر فردی بدون اجازه شما شروع به استفاده از حسابتان کند، این کار به شما اجازه میدهد فوراً حسابتان را ایمن کنید.
افزودن یا حذف کردن ویدیوسلفی بازیابی
مهم: درحالحاضر حسابهای Google Workspace، حسابهای «کودک»، و «حسابهای Google» ثبتنامشده در «برنامه محافظت پیشرفته» نمیتوانند ویدیوسلفی اضافه کنند.
حساب Google خود را باز کنید.
روی امنیت و ورود به سیستم کلیک کنید.
در بخش «نحوه وارد شدن به سیستم Google»، روی ویدیوسلفی کلیک کنید. شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
در صفحه «افزودن سلفی برای ورود به سیستم»، روی ادامه دادن کلیک کنید.
مراحل روی صفحه را دنبال کنید.
افزودن ویدیوسلفی
حساب Google خود را باز کنید.
روی امنیت و ورود به سیستم کلیک کنید.
در بخش «نحوه وارد شدن به سیستم Google»، روی ویدیوسلفی کلیک کنید. شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
در کنار ویدیوسلفی که میخواهید حذف کنید، روی حذف کلیک کنید. ویدیوسلفی شما پس از مدتی از «حساب Google» شما حذف خواهد شد. ممکن است آن را برای مدت کوتاهی بهعنوان یک اقدام امنیتی نگه داریم. اگر یکی از خطمشیهای Google را نقض کرده باشید، ممکن است ویدیوسلفی شما را برای مدت طولانیتری ذخیره کنیم تا بتوانیم خطمشیهای خود را اجرا کنیم.
ویدیوسلفی شما پس از مدتی از «حساب Google» شما حذف خواهد شد. ممکن است آن را برای مدت کوتاهی بهعنوان یک اقدام امنیتی نگه داریم.
اگر یکی از خطمشیهای Google را نقض کرده باشید، ممکن است ویدیوسلفی شما را برای مدت طولانیتری ذخیره کنیم تا بتوانیم خطمشیهای خود را اجرا کنیم.
افزودن یا حذف کردن مخاطبین بازیابی
مهم: فردی را بهعنوان مخاطب بازیابی انتخاب کنید که او را بهخوبی میشناسید و به او اعتماد دارید، مثلاً یکی از اعضای خانواده یا یک دوست صمیمی.
حساب Google خود را باز کنید.
روی امنیت و ورود به سیستم کلیک کنید.
در بخش «نحوه وارد شدن به سیستم Google»، روی مخاطبین بازیابی تکضرب بزنید. شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
روی افزودن مخاطب بازیابی کلیک کنید.
یک نشانی ایمیل وارد کنید. پیاموارهای دریافت خواهید کرد مبنی براینکه درخواستی به مخاطب بازیابیتان ایمیل شده است. مخاطب بازیابی شما نام، نشانی ایمیل، و عکس نمایهتان را دریافت میکند.
پیاموارهای دریافت خواهید کرد مبنی براینکه درخواستی به مخاطب بازیابیتان ایمیل شده است.
مخاطب بازیابی شما نام، نشانی ایمیل، و عکس نمایهتان را دریافت میکند.
روی ارسال درخواست کلیک کنید.
نکته: این درخواست فقط ۷ روز اعتبار دارد. پساز آن، باید درخواست دیگری ارسال کنید یا مخاطب بازیابی متفاوتی انتخاب کنید.
مخاطب بازیابی اضافه کنید
حساب Google خود را باز کنید.
روی امنیت و ورود به سیستم کلیک کنید.
در بخش «نحوه وارد شدن به سیستم Google»، روی مخاطبین بازیابی تکضرب بزنید. شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
روی «حذفشدهها» کلیک کنید.
برای حذف کردن مخاطب، روی تأیید کردن کلیک کنید.
افزودن یا تغییر دادن شماره تلفن بازیابی
وقتی شماره تلفن بازیابی را اضافه میکنید یا تغییر میدهید، ممکن است اعمال شدن این تغییرات تا ۷ روز طول بکشد. اگر فردی بدون اجازه شما سعی کند از حسابتان استفاده کند، این اطلاعات به شما امکان میدهد فوراً حسابتان را ایمن کنید.
اگر گذرکلید یا کلید امنیتی قابلاعتمادی دارید، ممکن است بتوانید فرایند مطمئن شدن Google از شماره تلفن بازیابی جدیدتان را تسریع کنید. با نحوه تسریع این فرایند آشنا شوید .
نکته: از شماره Google Voice بهعنوان شماره تلفن بازیابی استفاده نکنید. اگر این کار را انجام دهید، ممکن است دسترسی به حسابتان را ازدست بدهید. برای مثال، اگر نمیتوانید به سیستم «حساب Google» خود وارد شوید، ممکن است برای ورود مجدد به کد درستیسنجی نیاز داشته باشید. اما چون کد به Google Voice شما ارسال شده است، نمیتوانید آن را دریافت کنید.
به حساب Google خود بروید.
روی امنیت و ورود به سیستم کلیک کنید.
در بخش «نحوه وارد شدن به سیستم Google»، روی شماره تلفن بازیابی کلیک کنید. شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
مراحل روی صفحه را دنبال کنید.
افزودن شماره تلفن بازیابی
به حساب Google خود بروید.
روی امنیت و ورود به سیستم کلیک کنید.
در بخش «نحوه وارد شدن به سیستم Google»، روی شماره تلفن بازیابی کلیک کنید. شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید. تغییر دادن شماره تلفن بازیابی: در کنار شماره تلفن، روی «ویرایش» کلیک کنید. حذف کردن شماره تلفن بازیابی: در کنار شماره تلفن، روی «حذف» کلیک کنید.
تغییر دادن شماره تلفن بازیابی: در کنار شماره تلفن، روی «ویرایش» کلیک کنید.
حذف کردن شماره تلفن بازیابی: در کنار شماره تلفن، روی «حذف» کلیک کنید.
مراحل روی صفحه را دنبال کنید.
نکته: اگر شماره تلفن بازیابی را حذف کنید، ممکن است همچنان برای سرویسهای دیگر Google استفاده شود. برای مدیریت کردن شماره تلفنهایتان، به حسابتان بروید .
بهروز کردن شماره تلفن بازیابی
از تلفن همراهی استفاده کنید که پیامک دریافت میکند، فقط متعلق به شما است، و مرتباً از آن استفاده میکنید و همراهتان است.
افزودن یا تغییر دادن نشانی ایمیل بازیابی
به حساب Google خود بروید.
روی امنیت و ورود به سیستم کلیک کنید.
در بخش «نحوه وارد شدن به سیستم Google»، روی ایمیل بازیابی کلیک کنید. شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید.
مراحل روی صفحه را دنبال کنید.
افزودن ایمیل بازیابی
نشانی ایمیلی را انتخاب کنید که مرتباً از آن استفاده میکنید، اما نشانی ایمیلی نباشد که برای وارد شدن به سیستم «حساب Google» استفاده میکنید.
تغییر دادن ایمیل بازیابی
به حساب Google خود بروید.
روی امنیت و ورود به سیستم کلیک کنید.
در بخش «نحوه وارد شدن به سیستم Google»، روی ایمیل بازیابی کلیک کنید. شاید لازم باشد به سیستم وارد شوید. ایمیل بازیابی را تغییر دهید: در کنار ایمیل، روی Edit (ویرایش) کلیک کنید. ایمیل بازیابی را حذف کنید: در کنار ایمیل، روی «حذف» کلیک کنید.
ایمیل بازیابی را تغییر دهید: در کنار ایمیل، روی Edit (ویرایش) کلیک کنید.
ایمیل بازیابی را حذف کنید: در کنار ایمیل، روی «حذف» کلیک کنید.
مراحل روی صفحهنمایش را دنبال کنید.
از اطلاعات بازیابی چگونه استفاده میشود
اطلاعات بازیابی به شما کمک میکند بتوانید دوباره به حسابتان دسترسی یابید و حسابتان را ایمن نگه دارید.
اگر نمیتوانید به سیستم حسابتان وارد شوید، ممکن است پیاموارهای دریافت کنید که از شما میخواهد ویدیو کوتاهی از چهرهتان ضبط کنید تا تأیید کنید حساب متعلق به شما است. این ویدیو از شما میخواهد کنش خاصی مثل چرخاندن سرتان را انجام دهید.
سپس ویدیو جدید با ویدیو سلفی که قبلاً به «حساب Google» خود اضافه کردهاید مقایسه خواهد شد. اگر چهرهها مطابقت داشته باشند، هویت شما درستیسنجی خواهد شد. با این کار میتوانید دوباره به حسابتان دست یابید.
اگر گذرواژهتان را فراموش کنید یا بهدلیل دیگری نتوانید به سیستم حسابتان وارد شوید، میتوانید از مخاطب بازیابیتان برای کمک به بازیابی دسترسی به حسابتان استفاده کنید. مخاطب بازیابی هشدارهای امنیتی و اعلانهای شما را دریافت نمیکند.
نکته: درخواست مخاطب بازیابی ۷ روز معتبر است. پساز اینکه مخاطب بازیابی دعوت شما را پذیرفت، یک دوره ۷ روزه وجود دارد که قبلاز آن نمیتوانید از آن مخاطب برای بازیابی حساب استفاده کنید.
در ادامه، چند مورد از کاربردهای شماره تلفن بازیابی آورده شده است:
برای فرستادن کد به شما برای ورود به سیستم، درصورتیکه نتوانید به حسابتان دست یابید
برای مسدود کردن فردی که بدون اجازه شما از حسابتان استفاده میکند
برای آسانتر کردن اثبات اینکه مالک حساب شمایید
برای اطلاع دادن به شما اگر فعالیت مشکوک در حسابتان دیده شود
اگر شماره تلفن بازیابی با شماره تلفن دیگری که به حسابتان اضافه کردهاید یکسان باشد، ممکن است برای اهداف دیگر از آن استفاده شود. درباره نحوه استفاده از شماره تلفنها بیشتر بدانید .
در ادامه، چند مورد از کاربردهای ایمیل بازیابی آورده شده است:
برای تأیید کردن نام کاربریتان پس از ایجاد نشانی ایمیل
برای کمک به شما در دستیابی به حسابتان، اگر گذرواژهتان را فراموش کنید یا بهدلیل دیگری نتوانید به سیستم حسابتان وارد شوید
برای اطلاع دادن به شما درباره اینکه فضای ذخیرهسازیتان روبه اتمام است
برای اطلاع دادن به شما اگر فعالیت مشکوک در حسابتان دیده شود
برطرف کردن مشکلات
به صفحه بازیابی حساب بروید و به بهترین شکل ممکن به سؤالات پاسخ دهید. این نکات میتوانند مفید باشند.
میتوانید از صفحه بازیابی حساب استفاده کنید اگر:
گذرواژهتان را فراموش کرده باشید.
فردی گذرواژهتان را تغییر داده باشد.
فردی حسابتان را حذف کرده باشد.
بهدلیل دیگری نتوانید به سیستم وارد شوید.
نکته : برای اطمینان از اینکه به حساب درستی وارد میشوید، بازیابی نام کاربری را امتحان کنید .
اگر تفاوتی در نحوه ورود به سیستم شما وجود داشته باشد، شاید گزینه تغییر دادن اطلاعات بازیابی را نداشته باشید. میتوانید دوباره امتحان کنید:
از دستگاهی که معمولاً برای ورود به سیستم استفاده میکنید.
از مکانی که معمولاً از آنجا به سیستم وارد میشوید.
هفته بعد، از دستگاهی که هماکنون از آن استفاده میکنید.
متوجه شدیم «حساب Google» جدیدی دارید! با «بازبینه حساب Google» ببینید چگونه میتوانید تجربهتان را بهبود ببخشید.