Vyhledání a vymazání historie Vyhledávání Google
发布时间:2026-09-01 | 浏览:1
Důležité: V současné době provádíme aktualizaci nastavení vyhledávacích služeb Google, které zahrnují Vyhledávání, Mapy, Nákupy, Letenky, Hotely, Překladač a Zprávy. Vzhledem k postupnému zavádění aktualizace nemusí nastavení popsaná v tomto článku odpovídat vašemu aktuálnímu prostředí. Další informace o aktualizovaném nastavení
Aktualizovaná nastavení ochrany soukromí si můžete zobrazit a spravovat přímo na adrese account.google.com nebo v nejnovějších verzích aplikací vyhledávacích služeb. Nejnovější verze aplikací jsou k dispozici v Obchodu Google Play nebo App Store .
Když vyhledáváte na Googlu a máte zapnutou Aktivitu na webu a v aplikacích, do účtu Google se ukládá aktivita, například historie vyhledávání. Google díky tomu může vylepšovat vaše výsledky vyhledávání a návrhy.
V sekci Moje aktivita můžete:
Vymazat historii vyhledávání uloženou v účtu Google.
Změnit nastavení vyhledávání. Můžete si vybrat, co Google ukládá a kdy Google maže vaši historii.
Můžete smazat veškerou svou aktivitu, ne jen historii Vyhledávání Google. Další informace o smazání aktivity
Vymazání historie vyhledávání
Důležité: Smazanou historii vyhledávání nelze obnovit.
Můžete smazat jedno vyhledávání nebo celou historii vyhledávání za den, týden nebo za celou dobu.
Na počítači přejděte do Historie vyhledávání v sekci Moje aktivita .
Vyberte historii vyhledávání, kterou chcete smazat. Celá historie vyhledávání: Klikněte na Smazat Smazat vše . Smazat vyhledávání z určitého období: Klikněte na Smazat Smazat vlastní rozsah . Smazat vyhledávání z určitého dne: Vyhledejte požadovaný den a klikněte na Smazat veškerou aktivitu z [den] . Smazat jedno vyhledávání: Vyhledejte požadované vyhledávání a klikněte na Smazat položku aktivity .
Celá historie vyhledávání: Klikněte na Smazat Smazat vše .
Smazat vyhledávání z určitého období: Klikněte na Smazat Smazat vlastní rozsah .
Smazat vyhledávání z určitého dne: Vyhledejte požadovaný den a klikněte na Smazat veškerou aktivitu z [den] .
Smazat jedno vyhledávání: Vyhledejte požadované vyhledávání a klikněte na Smazat položku aktivity .
Tip: Aktivitu můžete spravovat v sekci Zobrazení a správa aktivity v účtu .
Když používáte aplikaci Google a nejste přihlášeni k účtu Google, může se historie vyhledávání ukládat do počítače.
Jak přestat ukládat historii vyhledávání
Na počítači přejděte do Historie vyhledávání v sekci Moje aktivita .
Vlevo nahoře klikněte na Ovládací prvky .
V sekci Aktivita na webu a v aplikacích klikněte na Vypnout .
Klikněte na Vypnout nebo Vypnout a smazat aktivitu . Pokud vyberete možnost Vypnout a smazat aktivitu, podle pokynů vyberte, co chcete smazat.
Pokud vyberete možnost Vypnout a smazat aktivitu, podle pokynů vyberte, co chcete smazat.
Tip: Při vyhledávání a prohlížení v anonymním režimu se historie vyhledávání do účtu Google neukládá.
Automatické mazání historie vyhledávání
Důležité: I když jste historii vyhledávání nastavili na automatické mazání, můžete ji kdykoli smazat ručně.
Na počítači přejděte do Historie vyhledávání v sekci Moje aktivita .
Vlevo nahoře klikněte na Ovládací prvky .
Vyhledejte Aktivitu na webu a v aplikacích.
Klikněte na slova v sekci Automatické mazání (vypnuto) nebo Automatické mazání (zapnuto).
Vyberte, co chcete udělat: Podle toho, jakou historii vyhledávání chcete automaticky smazat, klikněte na Automaticky mazat aktivitu starší než a vyberte: 3 měsíce 18 měsíců 36 měsíců Pokud nechcete, aby se historie vyhledávání automaticky mazala, klikněte na Aktivitu automaticky nemazat .
Podle toho, jakou historii vyhledávání chcete automaticky smazat, klikněte na Automaticky mazat aktivitu starší než a vyberte: 3 měsíce 18 měsíců 36 měsíců
Pokud nechcete, aby se historie vyhledávání automaticky mazala, klikněte na Aktivitu automaticky nemazat .
Klikněte na Další .
Změna historie vyhledávání ukládané v počítači
Historie vyhledávání může být uložena v prohlížeči, i když ji neukládáte v nastavení nebo ji smažete z uložené historie.
Historii prohlížeče můžete smazat:
Chrome: Přečtěte si, jak smazat historii prohlížení a ostatní údaje o prohlížení .
Jiné prohlížeče: Pokyny najdete v prohlížeči.
Pokud jste při vyhledávání na Googlu odhlášeni od účtu Google, mohou se vám zobrazovat doporučení související s nedávným vyhledáváním. Pokud o to nemáte zájem, vypněte přizpůsobení vyhledávání.
Na počítači přejděte na Google .
Dole klikněte na Nastavení Nastavení vyhledávání Přizpůsobení vyhledávání .
Vypněte Přizpůsobení vyhledávání .
Jak Google maže historii v účtu Google
Když aktivitu smažete ručně nebo automaticky, zahájí se proces odstranění aktivity ze služby a systému.
Nejdříve se snažíme aktivitu odstranit z viditelných míst. Data také už nebudou používána k personalizaci vašeho prostředí na Googlu.
Následně zahájíme proces bezpečného a úplného smazání z našich úložných systémů.
Související zdroje
Smazání aktivity
Vyhledání a ovládání Aktivity na webu a v aplikacích
Správa zvukových nahrávek v Aktivitě na webu a v aplikacích
Změna nastavení aplikace Google
Použití anonymního režimu
Jak Vyhledávání pracuje s vaší aktivitou
Jak Vyhledávání pracuje s vaší aktivitou
Pomohly vám tyto informace?
Potřebujete další pomoc?
Vyzkoušejte tyto další kroky: